Natuursteen bij Natuurlei-hertrak

Bij Natuurlei-hertrak vindt u een ruim assortiment van vloertegels (plavuizen), wandtegels en mozaïek van diverse fabrikanten die kwalitatief hoogstaande natuursteen terrastegels produceren. Natuurlei-hertrak is uw leverancier voor hardsteen en natuursteen. Wij leveren verschillende soorten, zoals bijvoorbeeld marmer, graniet, basalt, leisteen, kwartsiet en kalksteen.

Natuurstenen vloeren

Een natuurstenen vloer, een blauwe hardstenen vloer, in vloertegels of banen? Stenen vloeren is ons specialisme. Onze verkopers kunnen u deskundig advies geven voor iedere gewenste toepassing voor uw vloer, in elke gewenste binnenruimte of op het terras in uw tuin.

Vloerverwarming in combinatie met natuursteen

Tevens is een natuurstenen vloer perfect te combineren met vloerverwarming. Natuursteen heb je in veel verschillende soorten en kan in veel patronen worden gelegd. Onze verkopers adviseren u hier graag over!

Natuursteen rechtstreeks geïmporteerd

Natuurlei-hertrak importeert natuursteen rechtstreeks vanuit België, Brazilië, Italië, Turkije en China. Denk hierbij aan soorten als marmer, graniet, leisteen en hardsteen.

Laat onze installateurs uw natuursteen aanbrengen

Onze eigen installatieafdeling is gespecialiseerd in bekleding voor vloeren, badkamers en binnen- en buitenmuren. Uiteraard zijn wij in de gelegenheid om aan uw wensen tegemoet te komen en u geheel vrijblijvend een offerte aan te bieden van onze producten. Ook het maken van vensterbanken, zuilen, tafels, aanrechtbladen met wasbak en / of spoelbakken, open haarden, dorpels etc. kunnen wij voor u doen. Desgewenst komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.